SYM brändi

SYM on valmistanut kaksipyöräisiä jo yli 60 vuotta. Yli 500 000 ajoneuvoa tuotetaan vuosittain, joten SYM on yksi suurimmista valmistajista kaksipyöräisten valmistajina. Tiukkojen kriteerien, kuten ISO 9001 ja ISO 9002, täyttävillä sertifikaateilla SYM asettaa riman korkealle. Tällä tavoin SYM pystyy jatkuvasti toimittamaan korkealaatuisia ajoneuvoja. SYM-kehityskeskus innovoi jatkuvasti ja kehittää mallivalikoimaa. Laaja SYM-valikoima koostuu 50 cc: n – 600cc: n skoottereista, jotka tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. 

Sanyang Motorin menestyksen juuret juontavat juurensa 1950-luvun alkuun, jolloin ”Sanyang Electric Machinery” syntyi Taipein lähellä Taiwanissa.

Sanyang Motors -konserni

SYM kuuluu Sanyang Motors -konserniin, joka perustettiin vuonna 1954. Vuonna 1962 Sanyang Motors Group aloitti moottoripyörien valmistuksen yhteistyössä Hondan kanssa. Sanyang Motors Group ei  valmista vain SYM skoottereita, vaan myös komponentteja ja moottoreita  tunnetuille tuotemerkeille kuten Peugeot Motocycles ja Bombardier.

Lisäksi Sanyang Motors Groupilla on pitkä historia autoteollisuudessa. Sanyang Motors Groupilla on tuotantosopimus ja teknologiakumppanuus Hyundain kanssa vuodesta 2002 ja Kian kanssa vuodesta 2014. Näille tuotemerkeille on jo tuotettu useita tunnettuja malleja. 

Hieman yli 50 vuoden aikana Sanyang Motor Co.Ltd: stä on tullut monikansallinen yritys, jolla on 2400 työntekijää, 4 tuotantolaitosta (Taiwan, Vietnam, Kiina, Indonesia) ja 2 Euroopan sivukonttoria (Italia ja Saksa). Sanyang tuottaa autoja, moottoripyöriä, skoottereita, mönkijöitä, osia ja tarvikkeita autoille ja moottoripyörille